Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Braun TexStyle 3 SI3055BK

Braun TexStyle 3 SI3055BK Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Braun 127405005. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Braun TexStyle 3 SI3055BK.

Specificaties Braun TexStyle 3 SI3055BK

Merk

Braun

Fabrikantcode

127405005

Omschrijving van de Braun TexStyle 3 SI3055BK

Met de Braun TexStyle 3 SI3055BK hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je het strijkijzer vergeet uit te zetten. Dit innovatieve strijkijzer schakelt namelijk automatisch uit wanneer het niet in gebruik is. Dit niet alleen handig om energie te besparen, maar het voorkomt ook brandplekken op je kleding. De continue stoomproductie van 45 gram per minuut zorgt voor krachtig strijken, hoewel hardnekkige kreukels niet altijd in één keer verdwijnen. Gelukkig kun je gebruik maken van de krachtige stoomstoot, die de stoomproductie verhoogt tot 180 gram per minuut. Hierdoor kun je zelfs kleding met grove kreukels en stugge stoffen moeiteloos gladstrijken. Met een vermogen van 2400 watt is de Braun TexStyle 3 SI3055BK binnen slechts 35 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Dit maakt het ideaal voor last-minute strijkklusjes, zoals het snel gladstrijken van je favoriete jurkje voor het feestje vanavond. Dankzij de intuïtieve bediening en het ergonomische design ligt het strijkijzer comfortabel in de hand en kun je moeiteloos alle kledingstukken strijken. Bovendien is het strijkijzer voorzien van een anti-druppel systeem, waardoor er geen water op je kleding druppelt tijdens het strijken. Met de Braun TexStyle 3 SI3055BK wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus, z.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 180 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel en efficiënt. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet gebruikt wordt.

Minpunten
  • Het ontkalkingsreinigingsprogramma is simpel, maar vereist enige handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Braun TexStyle 3 SI3055BK

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Braun TexStyle 3 SI3055BK tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Braun TexStyle 3 SI3055BK. 

De review over Braun TexStyle 3 SI3055BK is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals