Braun TexStyle 3 SI3042VI Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Braun 127.405.002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Braun TexStyle 3 SI3042VI.

Specificaties Braun TexStyle 3 SI3042VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

127.405.002

Omschrijving van de Braun TexStyle 3 SI3042VI

De Braun TexStyle 3 SI3042VI is de perfecte metgezel voor drukke avonden waarop je op het laatste moment je blouse moet strijken voor een belangrijk etentje. Dit strijkijzer is in slechts 35 seconden warm en klaar voor gebruik, waardoor je kostbare tijd bespaart. De continue stoomproductie van 45 gram per minuut zorgt ervoor dat je kleding snel en efficiënt wordt gestreken. Maar deze Braun TexStyle 3 SI3042VI biedt nog meer! Voor hardnekkige kreukels is er een handige stoomstootfunctie van 160 gram per minuut, waardoor zelfs de meest onwillige rimpels verdwijnen. Dankzij de speciale punt van de strijkzool kun je gemakkelijk bij boorden en moeilijk bereikbare plekken rondom knopen komen, zodat je kleding er altijd perfect uitziet. Met de Braun TexStyle 3 SI3042VI wordt strijken een moeiteloze taak. De krachtige stoom, snelle opwarmtijd en handige functies maken dit strijkijzer een must-have voor iedereen die op zoek is naar professionele resultaten. Dus zeg maar vaarwel tegen kreukels en verwelkom een perfect gestreken garderobe!

Pluspunten
  • Het strijkijzer met een stoomstoot van 160 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Dankzij de snelle opwarmtijd is dit strijkijzer binnen slechts 35 seconden warm en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Het strijkijzer schakelt niet automatisch uit als je het niet gebruikt, dus vergeet niet om het uit te zetten na het strijken. Het ontkalkingsreinigingsprogramma is eenvoudig, maar vereist wel enkele handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Braun TexStyle 3 SI3042VI

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Braun TexStyle 3 SI3042VI tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Braun TexStyle 3 SI3042VI. 

De review over Braun TexStyle 3 SI3042VI is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals