Search
Close this search box.
  1. Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Braun CareStyle Compact IS 2132 WH Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Braun 128.804.000. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH.

Specificaties Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Merk

Braun

Fabrikantcode

128.804.000

Omschrijving van de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Met de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH hoef je je geen zorgen meer te maken over ruimtegebrek op je strijkplank. Dankzij het innovatieve verticale ontwerp past deze stoomgenerator gemakkelijk op elk strijkoppervlak. Maar dat is niet het enige voordeel. De DoubleSteam technologie zorgt ervoor dat je twee keer zo snel kunt strijken in vergelijking met andere Braun stoomstrijkijzers. Met twee keer zo veel stoom, hoef je slechts één keer over de plooien in je kleding te gaan. De Braun CareStyle Compact IS 2132 WH heeft ook een handige extra functie: de stoomstoot van 400 gram per minuut. Hiermee kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels aanpakken. Bovendien maakt de FreeGlide 3D technologie het strijken nog gemakkelijker. De gebogen strijkzool glijdt soepel over knopen en zakken, waardoor je moeiteloos kunt strijken. En het beste van alles is dat je de stoomgenerator niet alleen op een strijkplank kunt gebruiken, maar ook verticaal. Hiermee kun je eenvoudig je hangende kleding en gordijnen opfrissen. Met de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH wordt strijken een snelle en efficiënte klus. Bespaar ruimte op je strijkplank en geniet van de voordelen van dubbele stoomkracht en moeiteloos strijken met de FreeGlide 3D technologie. Zeg maar dag tegen kreukels en hallo tegen perfect gestreken kled.

Pluspunten
  • Kalk kan eenvoudig worden verwijderd uit het apparaat door het reinigingsprogramma te gebruiken. De krachtige stoomstoot van 400 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. De stoom komt zelfs tot in de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Het schoonmaakprogramma is simpel, maar vraagt wel wat handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH. 

De review over Braun CareStyle Compact IS 2132 WH is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals