Braun CareStyle 7 IS 7282 BL Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Braun 128.805.001. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL.

Specificaties Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

Merk

Braun

Fabrikantcode

128.805.001

Omschrijving van de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

De Braun CareStyle 7 IS 7282 BL is een krachtige stoomgenerator met een indrukwekkende stoomstoot van 600 gram per minuut. Hiermee kun je zelfs de meest dikke en stugge stoffen moeiteloos glad strijken, zoals je favoriete spijkerbroek. Met het grote waterreservoir van 2 liter kun je zonder onderbrekingen een grote berg was strijken. Vul het reservoir van tevoren en je kunt lange tijd vooruit zonder opnieuw water toe te voegen. Wat deze stoomgenerator echt uniek maakt, is de geavanceerde 3D techniek. De achterkant van de strijkzool staat licht omhoog, waardoor je gemakkelijk over knopen en zakken heen kunt strijken zonder te blijven hangen. Daarnaast komt er stoom uit de tip van de strijkzool, waardoor je zelfs rondom naden je overhemden perfect glad kunt strijken. En als kers op de taart kun je met deze stoomgenerator ook verticaal stomen. Zo kun je moeiteloos je lange jurken en gordijnen kreukvrij maken na een wasbeurt. Let er wel op dat niet alle strijkplanken geschikt zijn om een stoomgenerator te tillen. Kies dus een stevige en stabiele strijkplank die het gewicht van de stoomgenerator kan dragen. Met de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus, zelfs voor de meest veeleisende stoffen.

Pluspunten
  • Het watervat heeft een relatief grote capaciteit van 2 liter, waardoor je grotere hoeveelheden wasgoed kunt strijken. Met een stoomdruk van 8 bar kun je ook dikke stoffen gemakkelijk gladstrijken. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Het duurt 2 minuten voordat de stoomgenerator is opgewarmd, dus je moet even geduld hebben voordat je begint met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL. 

De review over Braun CareStyle 7 IS 7282 BL is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals