Braun CareStyle 5 IS5145BK Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Braun 128.792.601. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Braun CareStyle 5 IS5145BK.

Specificaties Braun CareStyle 5 IS5145BK

Merk

Braun

Fabrikantcode

128.792.601

Omschrijving van de Braun CareStyle 5 IS5145BK

De Braun CareStyle 5 IS5145BK in het elegante zwart is een stoomgenerator die ontworpen is met het oog op ultiem gebruiksgemak. Deze revolutionaire stoomgenerator maakt het mogelijk om zelfs achteruit te strijken, zonder dat het ijzer vast komt te zitten achter knopen of dikke stukken stof. De speciale strijkzool is voorzien van stoomgaatjes die tot in de punt reiken en aan de achterkant afgerond zijn, waardoor je moeiteloos en zonder enige weerstand over je kledingstukken glijdt. Met een ruim waterreservoir van maar liefst 2 liter hoef je niet continu bij te vullen tijdens het strijken. Dit betekent dat je langdurig kunt strijken zonder onderbrekingen. Bovendien biedt deze stoomgenerator ook nog eens een krachtige stoomstoot en hoge stoomdruk, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreukels en vouwen in een handomdraai verdwijnen. Of het nu gaat om delicate stoffen of dikke materialen, met de Braun CareStyle 5 IS5145BK wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus. Met zijn professionele prestaties en innovatieve functies is de Braun CareStyle 5 IS5145BK de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar een stoomgenerator die het strijken naar een hoger niveau tilt. Maak van je strijktijd een plezierige ervaring en geniet van perfect gladgestreken kledingstukken zonder gedoe. Investeer in de Braun CareStyle 5 IS5145BK en ontdek zelf hoe dit apparaat.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 400 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreuken. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt. Het waterreservoir is verwijderbaar, waardoor je deze gemakkelijk bijvult onder de kraan.

Minpunten
  • Let op: een strijkmachine past niet op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Braun CareStyle 5 IS5145BK

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Braun CareStyle 5 IS5145BK tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Braun CareStyle 5 IS5145BK. 

De review over Braun CareStyle 5 IS5145BK is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals