Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Braun CareStyle 1 IS 1014 VI Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Braun 128.802.001. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI.

Specificaties Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

128.802.001

Omschrijving van de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Met de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI ben je verzekerd van een moeiteloze strijkervaring. Dankzij de continue stoomproductie van 120g/min wordt je gekreukte wasgoed in een mum van tijd gladgestreken. Maar ook bij hardnekkige kreukels hoef je je geen zorgen te maken, want deze stoomgenerator kan een krachtige stoomstoot van 360 gram per minuut produceren. Deze stoomgenerator is uiterst veelzijdig en biedt verschillende temperatuurinstellingen voor synthetische stoffen, wol, zijde, polyester katoen en linnen. Hierdoor kun je voor al je wasgoed het perfecte programma kiezen, zodat je kleding altijd de juiste behandeling krijgt. Met een ruim waterreservoir van 1,5 liter is deze stoomgenerator perfect geschikt voor grote hoeveelheden wasgoed. Je kunt maar liefst 1 uur achter elkaar strijken zonder het waterreservoir bij te vullen. Daarnaast hoef je je nooit zorgen te maken over het ontkalken van de stoomgenerator. Het apparaat geeft namelijk zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Met de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI wordt strijken een eenvoudige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6 bar ga je door die berg wasgoed heen. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem tijdelijk niet gebruikt. Je kan eenvoudig schakelen tussen de 3 voorgeprogrammeerde keuzeopties voor temperatuur- en stoominstellingen.

Minpunten
  • Het schoonmaakprogramma is simpel, maar vereist wel wat handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI. 

De review over Braun CareStyle 1 IS 1014 VI is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals