Brabantia Wasbox 35 liter - Grey Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 12 04 28. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Wasbox 35 liter - Grey.

Specificaties Brabantia Wasbox 35 liter - Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 28

Omschrijving van de Brabantia Wasbox 35 liter - Grey

De Brabantia Wasbox 35 liter in de kleur grijs is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn vierkante, rechte deksel kun je deze wasbox gemakkelijk stapelen, waardoor je ruimte bespaart. Je kunt zelfs meerdere boxen kopen en je eigen sorteertoren creëren voor het sorteren van verschillende soorten was. Deze wasbox heeft een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 37 centimeter, waardoor er voldoende ruimte is voor al je vuile was. Dankzij de stevige textiel handvaten kun je de mand eenvoudig verplaatsen van je badkamer naar je wasmachine. Het grijze ontwerp past perfect in elke interieurstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je wasruimte. Met de Brabantia Wasbox 35 liter - Grey wordt het doen van de was een stuk gemakkelijker en georganiseerder. Geef je wasruimte een upgrade met deze praktische en stijlvolle wasbox.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Wasbox 35 liter - Grey

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Wasbox 35 liter - Grey tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Wasbox 35 liter - Grey. 

De review over Brabantia Wasbox 35 liter - Grey is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals