Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Wasbox 35 liter - Green

Brabantia Wasbox 35 liter - Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 12 04 66. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Wasbox 35 liter - Green.

Specificaties Brabantia Wasbox 35 liter - Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 66

Omschrijving van de Brabantia Wasbox 35 liter - Green

De Brabantia Wasbox 35 liter in de kleur groen is een handige en stijlvolle oplossing voor het opbergen van je vuile was. Deze vierkante wasmand is gemaakt van stevig textiel, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen het gewicht van de was. Het rechte deksel van de wasbox maakt het mogelijk om meerdere exemplaren op elkaar te stapelen, waardoor je extra ruimte bespaart in je wasruimte. Met een inhoud van 35 liter biedt deze wasmand voldoende ruimte voor een flinke hoeveelheid wasgoed. Je kunt de wasbox ook gebruiken om je wasgoed te sorteren, dankzij de mogelijkheid om meerdere exemplaren op elkaar te stapelen. Dit maakt het gemakkelijk om je witte was, gekleurde was en delicate kledingstukken apart te houden en georganiseerd te houden. De handvatten aan de zijkanten van de wasbox maken het gemakkelijk om de mand op te tillen en naar de wasmachine te brengen. Je hoeft dus niet langer te sjouwen met zware wasmanden en kunt je wasgoed snel en soepel verplaatsen. Met een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 37 centimeter biedt deze wasbox voldoende ruimte voor al je wasgoed. Kies voor de Brabantia Wasbox 35 liter in de kleur groen en geniet van een georganiseerde en stijlvolle wasruimte.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Wasbox 35 liter - Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Wasbox 35 liter - Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Wasbox 35 liter - Green. 

De review over Brabantia Wasbox 35 liter - Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals