Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138782. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138782

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je je nooit meer zorgen te maken over het weggooien van je afval. Dit pakket wordt geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je direct aan de slag kunt. De grote opening van de prullenbak maakt het gemakkelijk om afval weg te gooien, zelfs als je bijvoorbeeld etensresten vanaf je bord wilt weggooien. Het soft-touch systeem zorgt ervoor dat je de deksel van de prullenbak met slechts een lichte aanraking kunt openen. Hierdoor hoef je nooit meer met vieze handen aan de deksel te trekken. Bovendien opent de deksel naar boven, waardoor hij niet in de weg zit wanneer je afval weggooit. Deze prullenbak is ook nog eens erg handig in gebruik. Dankzij de draaggrepen aan de achterkant kun je de prullenbak gemakkelijk verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Bovendien heeft de prullenbak een kunststof bodemrand, waardoor je de vloer niet zult beschadigen. Kortom, met de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) wordt het weggooien van afval een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je haalt een voorraad vuilniszakken in huis, want bij deze prullenbak krijg je 120 zakken. Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoeliger voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals