Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter White

Brabantia Touch Bin 60 Liter White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 108686. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter White.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

108686

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter White

De Brabantia Touch Bin 60 Liter White is een perfecte aanvulling voor grotere huishoudens met 5 tot 6 personen, vanwege de royale inhoud van 60 liter. Dankzij de ruime opening kun je eenvoudig afval weggooien, zoals bijvoorbeeld restjes van je bord. Met het soft-touch systeem open je de deksel moeiteloos met een lichte aanraking. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Bovendien is deze prullenbak gemakkelijk te verplaatsen dankzij de handige draaggrepen aan de achterkant. Je kunt de prullenbak dus eenvoudig even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Om ervoor te zorgen dat je vloer niet beschadigt, is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand. Daarnaast maak je gebruik van de Brabantia afvalzakken code H en heeft de prullenbak een hoogte van 72 cm. Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter White haal je niet alleen een praktische afvaloplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke, witte kleur zorgt voor een moderne uitstraling die in iedere keuken of woonkamer past. Dankzij het slimme ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit van Brabantia ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare prullenbak. Of je nu een groot gezin hebt, regelmatig kookt of gewoon op zoek bent naar.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen vuilnisbak verkleurt niet en heeft een langere levensduur.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts een binnenemmer, waardoor je het afval niet scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter White. 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals