Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 200762. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

200762

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige is een perfecte aanwinst voor een groot gezin van 5 tot 6 personen. Deze prullenbak heeft een royale inhoud van 60 liter, waardoor je moeiteloos al je afval kunt weggooien. Met de ruime opening kun je gemakkelijk etensresten van je bord in de prullenbak deponeren. Het unieke soft-touch systeem zorgt ervoor dat je met een lichte aanraking de deksel kunt openen. De deksel opent naar boven, zodat deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. De Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige is ook erg praktisch in gebruik. De prullenbak is voorzien van handige draaggrepen aan de achterkant, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens het stofzuigen, wanneer je even ruimte wilt maken. Daarnaast heeft de prullenbak een kunststof bodemrand, waardoor je vloer beschermd blijft tegen krassen en beschadigingen. Om de prullenbak optimaal te gebruiken, kun je de speciale Brabantia afvalzakken code H gebruiken. Met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak een stijlvolle en functionele toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de afvalbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen afvalbak verandert niet van kleur en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak bevat slechts één binnenemmer, waardoor er geen afvalscheiding mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige. 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals