Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138782. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138782

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin van 60 liter in roestvrij staal met vingerafdrukbestendige coating hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op je prullenbak. Deze set wordt geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je meteen aan de slag kunt. Dankzij de ruime opening kun je gemakkelijk afval weggooien, zelfs als het gaat om restjes van je bord. Het soft-touch systeem zorgt ervoor dat je de deksel met slechts een lichte aanraking kunt openen. De deksel opent naar boven, waardoor hij niet in de weg zit bij het weggooien van afval. Bovendien is de prullenbak voorzien van handige draaggrepen aan de achterkant, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Om ervoor te zorgen dat je vloer niet beschadigd raakt, is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand. Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op je prullenbak en kun je op een stijlvolle en efficiënte manier je afval wegwerken.

Pluspunten
  • Je haalt een voorraad vuilniszakken in huis, omdat je 120 zakken bij deze prullenbak krijgt. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, waardoor je geen harde klap hoort.

Minpunten
  • A metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals