Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138782. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138782

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je je nooit meer zorgen te maken over het weggooien van je vuilnis, dankzij de handige meegeleverde vuilniszakken. Met de grote opening van de prullenbak gooi je afval moeiteloos weg, perfect voor het weggooien van bijvoorbeeld etensresten vanaf je bord. Het soft-touch systeem maakt het openen van de deksel een fluitje van een cent met slechts een lichte aanraking. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Naast het gebruiksgemak is de Brabantia Touch Bin ook erg praktisch. Dankzij de handige draaggrepen aan de achterkant van de prullenbak kun je deze eenvoudig verplaatsen. Zo kun je de prullenbak bijvoorbeeld even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Bovendien heeft de prullenbak een kunststof bodemrand, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van de vloer. Kortom, de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken is de ideale oplossing voor een moeiteloze en praktische manier van afval weggooien.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken in huis omdat je bij deze prullenbak 120 zakken krijgt. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals