Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 402463. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

402463

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum is de perfecte keuze voor een groot huishouden van 5 tot 6 personen, omdat het een royale inhoud van 60 liter biedt. Met zijn ruime opening kun je gemakkelijk afval weggooien, zoals bijvoorbeeld voedselresten vanaf je bord. Het soft-touch systeem maakt het mogelijk om de deksel licht aan te raken en te openen. De deksel opent naar boven, zodat hij niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Bovendien kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen dankzij de handige draaggrepen aan de achterkant. Zo kun je hem tijdelijk opzij zetten tijdens het stofzuigen. De kunststof bodemrand van de prullenbak voorkomt ook beschadiging van de vloer. Voor deze prullenbak kun je gebruik maken van de speciale Brabantia afvalzakken code H. Met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en past hij moeiteloos in elke keuken of woonruimte.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Een metalen vuilnisbak verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenbak, waardoor je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum. 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals