Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138782. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138782

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je je geen zorgen te maken over het weggooien van je afval, dankzij de handige meegeleverde vuilniszakken. De prullenbak heeft een grote opening waardoor je eenvoudig afval kunt weggooien, ideaal voor het verwijderen van bijvoorbeeld voedselresten van je bord. Dankzij het soft-touch systeem kun je de deksel met een lichte aanraking openen. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit bij het weggooien van afval. Bovendien is de prullenbak voorzien van handige draaggrepen aan de achterkant, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit is vooral handig als je de prullenbak even aan de kant wilt zetten tijdens het stofzuigen. Om je vloer te beschermen is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand. De Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De prullenbak heeft een elegante matstalen afwerking die een moderne uitstraling geeft aan elke ruimte. Met een inhoud van 60 liter is deze prullenbak perfect voor gezinnen of mensen die veel afval produceren. En met de meegeleverde 120 vuilniszakken hoef je je voorlopig geen zorgen te maken over het aanschaffen van nieuwe zakken. Deze prullenbak is een duurzame keuze, gemaakt van.

Pluspunten
  • Je brengt vuilniszakken naar huis, want je krijgt 120 zakken bij deze vuilnisbak. Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit stil, zodat je geen harde klap hoort.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoeliger voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals