Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 107962. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

107962

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel is een absolute must-have voor huishoudens met 5 tot 6 personen, dankzij zijn royale inhoud van 60 liter. Met zijn grote opening is het gemakkelijk om afval weg te gooien, vooral handig bij het opruimen van bijvoorbeeld etensresten van borden. Met het soft-touch systeem kan de deksel met een zachte aanraking worden geopend. De deksel opent naar boven, waardoor hij niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Bovendien heeft de Touch Bin handige draaggrepen aan de achterkant, waardoor hij gemakkelijk kan worden verplaatst. Dus als je even aan het stofzuigen bent, kun je de prullenbak eenvoudig opzij zetten. Deze prullenbak is voorzien van een kunststof bodemrand, zodat je vloer niet beschadigd raakt. Met een hoogte van 72 cm is hij perfect ontworpen om aan de behoeften van jouw huishouden te voldoen. Bovendien maakt de Brabantia Touch Bin gebruik van de speciale afvalzakken code H, die perfect passen en gemakkelijk te verwisselen zijn. Met zijn elegante en matte stalen afwerking is deze prullenbak niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Kortom, deze Touch Bin is de ideale keuze voor een moeiteloze en hygiënische afvalverwijdering in jouw huis.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen vuilnisbak verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor het scheiden van afval niet mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel. 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals