Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138782. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138782

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) kun je je afval direct weggooien met de bijgeleverde vuilniszakken. Dankzij de royale opening kun je gemakkelijk afval weggooien, vooral handig als je bijvoorbeeld etensresten van je bord wilt verwijderen. Met het soft touch systeem kun je de deksel met een lichte aanraking openen. De deksel opent naar boven, zodat hij niet in de weg zit bij het weggooien van afval. De prullenbak is ook eenvoudig te verplaatsen dankzij de handige draaggrepen aan de achterkant. Je kunt hem dus gemakkelijk aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Bovendien heeft de prullenbak een kunststof bodemrand om je vloer te beschermen tegen beschadiging. Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) ben je dus verzekerd van een handige en stijlvolle oplossing voor het weggooien van je afval. De prullenbak heeft een matte zwarte afwerking die perfect past in elke moderne keuken of huiskamer. Daarnaast wordt hij geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je meteen aan de slag kunt. Deze vuilniszakken zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een inhoud van 60 liter, precies de juiste maat voor deze prullenbak. Met deze set hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van nieuwe vuilniszakken, omdat.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, want je krijgt 120 zakken bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals