Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 402562. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

402562

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black is een perfecte aanvulling voor gezinnen van 5 tot 6 personen, dankzij de royale inhoud van 60 liter. Met een grote opening is het gemakkelijk om afval weg te gooien, vooral handig wanneer je bijvoorbeeld etensresten van je bord wilt verwijderen. Met het soft-touch-systeem kun je de deksel met een lichte aanraking openen. De deksel gaat omhoog, zodat hij niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Dankzij de handvatten aan de achterkant kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen. Hierdoor kun je hem bijvoorbeeld makkelijk opzij zetten tijdens het stofzuigen. Bovendien heeft de prullenbak een kunststof bodemrand die ervoor zorgt dat je vloer niet beschadigd raakt. Om deze prullenbak te gebruiken, heb je de Brabantia afvalzakken code H nodig. De prullenbak heeft een hoogte van 65 cm. Met zijn stijlvolle matte zwarte kleur voegt de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black niet alleen functionaliteit, maar ook elegantie toe aan je keuken of kantoorruimte. De prullenbak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een duurzaam ontwerp, zodat hij lang meegaat. Naast zijn praktische eigenschappen is deze prullenbak ook erg gebruiksvriendelijk. Het soft-touch-systeem zorgt ervoor dat je de deksel moeiteloos kunt openen en sluiten, terwijl de grote opening ervoor.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen prullenbak verandert niet van kleur en gaat langer mee.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, wat betekent dat je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black. 

De review over Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals