Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138669. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138669

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) kun je direct je afval weggooien met de meegeleverde vuilniszakken. Raak het deksel lichtjes aan en de Touch Bin opent zich soepel, waardoor je snel je afval kunt weggooien en je aanrecht weer schoon is. De prullenbak heeft een vlakke achterwand, waardoor hij ruimtebesparend is en je hem gemakkelijk tegen de muur kunt plaatsen. Wanneer de prullenbak vol is, kun je de zak eenvoudig verwisselen omdat de ventilatiegaten voorkomen dat de zak vacuüm zuigt. Het gestroomlijnde design zorgt voor een mooie uitstraling en dankzij de verschillende kleuren kun je altijd een prullenbak kiezen die past bij jouw keukeninterieur. Deze prullenbak is te gebruiken met de Brabantia afvalzakken code L. Met de Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) maak je niet alleen je keuken opgeruimd en georganiseerd, maar voeg je ook een stijlvolle touch toe aan je interieur. De prullenbak is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor hij lang meegaat. Met zijn grote capaciteit van 40 liter hoef je de zakken niet vaak te vervangen, wat je tijd en moeite bespaart. Geniet van het gemak en de elegantie van de Brabantia Touch Bin en houd je keuken netjes en geordend.

Pluspunten
  • Je haalt een aantal vuilniszakken in huis, omdat je bij deze prullenbak 120 zakken krijgt. Met een capaciteit van 40 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geruisloos, waardoor je geen harde klap hoort.

Minpunten
  • Als je de prullenbak met je hand opent, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 40 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals