Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Brabantia Touch Bin 40 Liter White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 11 49 84. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 40 Liter White.

Specificaties Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 49 84

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Met de Brabantia Touch Bin 40 Liter Wit gooi je moeiteloos je afval weg. Na het bereiden van een heerlijke maaltijd ligt je aanrecht bezaaid met schillen en restjes. Raak het deksel lichtjes aan en de Touch Bin opent zich soepel, waardoor je snel en eenvoudig je afval kunt weggooien en je aanrecht weer opgeruimd is. Dankzij de vlakke achterwand is deze prullenbak ruimtebesparend en kun je hem gemakkelijk tegen de muur plaatsen. Wanneer de bak vol is, kun je de vuilniszak moeiteloos verwisselen, omdat de ventilatiegaten voorkomen dat de zak vacuüm zuigt. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor een prachtige uitstraling en dankzij de verschillende kleuropties kun je altijd een variant vinden die perfect bij jouw keukeninterieur past. Voor optimaal gebruiksgemak maak je gebruik van de Brabantia afvalzakken code L. Deze Brabantia Touch Bin 40 Liter Wit is niet zomaar een prullenbak, maar een ware aanwinst in jouw keuken. Met zijn grote capaciteit van 40 liter biedt hij voldoende ruimte voor al je afval, zodat je niet constant de vuilniszakken hoeft te verwisselen. Het unieke touch-systeem zorgt ervoor dat je met slechts een lichte aanraking het deksel kunt openen, waardoor je geen last hebt van vieze handen. De vlakke achterwand zorgt ervoor dat je de prullenbak dicht tegen de muur kunt plaatsen,.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer maak je hem gemakkelijk schoon.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 40 Liter White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 40 Liter White. 

De review over Brabantia Touch Bin 40 Liter White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals