Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey

Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 114922. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey.

Specificaties Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

114922

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey

Met de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey kun je op een gemakkelijke manier je afval weggooien. Na het bereiden van een maaltijd ligt je aanrecht vol met schillen en ander afval. Dankzij het unieke touch-systeem opent de Touch Bin zich soepel wanneer je het deksel licht aanraakt, waardoor je snel en zonder gedoe je afval kunt weggooien en je aanrecht weer leeg is. Bovendien heeft deze prullenbak een vlakke achterwand, waardoor hij ruimtebesparend is en je hem recht tegen de muur kunt plaatsen. Wanneer de prullenbak vol is, kun je eenvoudig de zak verwisselen dankzij de handige ventilatiegaten die voorkomen dat de zak vacuüm zuigt. Daarnaast heeft de Touch Bin een gestroomlijnd design dat zorgt voor een mooie uitstraling in jouw keuken. Met de keuze uit verschillende kleuren kun je altijd een prullenbak vinden die perfect past bij jouw keukeninrichting. Om optimaal gebruik te maken van deze prullenbak, kun je de Brabantia afvalzakken code L gebruiken. Met de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey wordt het weggooien van afval een stuk eenvoudiger en stijlvoller.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geruisloos, dus hoor je geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem eenvoudig schoonmaken.

Minpunten
  • Als je de prullenbak met je hand opent, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey. 

De review over Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals