Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138423. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138423

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je nooit meer te worstelen met het weggooien van vuilnis. Deze prachtige prullenbak wordt geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je meteen aan de slag kunt. Het deksel opent met een lichte aanraking, waardoor je moeiteloos al je afval kunt weggooien. Maar dat is niet het enige handige kenmerk van deze Touch Bin. Dankzij de unieke scharnierconstructie is het deksel geruisloos en gaat het soepel open en dicht. Geen harde klappen meer! De binnenemmer is gemaakt van duurzaam kunststof en kan gemakkelijk worden verwijderd om schoongemaakt te worden. Bovendien zijn er ventilatiegaten in de binnenemmer geïntegreerd, zodat de volle afvalzak niet vacuüm zuigt bij het verwisselen. De Brabantia Touch Bin is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een kleur kunt vinden die perfect past bij jouw keukeninterieur. Deze prullenbak combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je afvalverwijdering met de Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) en geniet van een georganiseerde en hygiënische keuken.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, omdat je bij deze prullenbak 120 zakken krijgt. Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, verschijnen er snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 30 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals