Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138423. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120).

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138423

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120)

Met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120 stuks) wordt het weggooien van je afval een fluitje van een cent, dankzij de handige meegeleverde vuilniszakken. Met slechts een lichte aanraking opent het deksel en kun je moeiteloos al je afval weggooien. De Touch Bin is uitgerust met een unieke scharnierconstructie, waardoor het deksel geruisloos opent en sluit. Deze prachtige prullenbak heeft tevens een uitneembare kunststof binnenemmer, waardoor het schoonmaken een eitje wordt. Geen gedoe meer met het vacuüm zuigen van volle afvalzakken bij het verwisselen, dankzij de slimme ventilatiegaten in de binnenemmer. Bovendien is de Touch Bin verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw keukeninterieur. Met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120 stuks) wordt afval weggooien een stuk eenvoudiger en stijlvoller. Voeg deze prachtige prullenbak toe aan je keuken en geniet van het gemak en de elegantie die het met zich meebrengt.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, want je ontvangt 120 zakken bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit zonder geluid, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120). 

De review over Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals