Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 149986. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

149986

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige

De Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige is een must-have voor elk groot gezin. Met zijn royale formaat biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al het afval dat zich in een druk huishouden ophoopt. Met het unieke Soft Touch systeem van Brabantia open je de deksel moeiteloos met een lichte druk, waardoor je geen gedoe meer hebt met vieze handen. Deze prullenbak is niet alleen praktisch, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de uitneembare binnenemmer is het schoonmaken een eitje en het vervangen van de vuilniszak gaat razendsnel. Bovendien is de grote opening perfect voor het legen van een stoffer en blik in één keer. En als je de prullenbak wilt verplaatsen, hoef je je geen zorgen te maken. Ondanks zijn formaat is hij gemakkelijk te tillen dankzij de stevige handvatten. Met een hoogte van 72,5 centimeter is deze prullenbak niet te missen in je keuken of bijkeuken. En om het nog beter te maken, worden de afvalzakken code M meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Kortom, de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elk gezinshuishouden.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Als je de prullenbak met je hand opent, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige. 

De review over Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals