Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green

Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 30 42 62. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 42 62

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green

De Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green is een perfecte aanvulling voor een groot huishouden. Met zijn ruime formaat biedt deze prullenbak voldoende capaciteit voor het afval van een groot gezin. Dankzij het innovatieve Soft Touch systeem van Brabantia kun je de deksel eenvoudig openen met een zachte druk. Geen gedoe meer met het optillen van de deksel of het gebruik van je voet om deze te openen. Deze prullenbak is niet alleen praktisch, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De binnenemmer is gemakkelijk uitneembaar, waardoor je de prullenbak moeiteloos kunt schoonmaken en de vuilniszak snel kunt vervangen. Daarnaast beschikt de prullenbak over een grote opening, waardoor je zonder problemen een stoffer en blik in één keer kunt legen. Voor extra gemak is de Touch Bin uitgerust met stevige handvatten, zodat je de prullenbak moeiteloos kunt verplaatsen, zelfs ondanks zijn grote formaat. Met een hoogte van 72,5 cm is deze prullenbak niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De prachtige Pine Green kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke keuken of woonkamer. Bovendien wordt de prullenbak geleverd met afvalzakken van code M, zodat je meteen aan de slag kunt. Kortom, de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green is de perfecte combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en stijl.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Dankzij de verwijderbare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green. 

De review over Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals