Search
Close this search box.
  1. Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 30 45 07. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 45 07

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

De Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold is de perfecte toevoeging aan elk groot gezin. Met zijn indrukwekkende formaat biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al het afval dat een druk huishouden kan produceren. Het Soft Touch systeem van Brabantia zorgt ervoor dat je de deksel moeiteloos kunt openen met slechts een lichte druk. Geen gedoe meer met vuile handen of onhandige pedalen! Deze prullenbak is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn elegante metallic gouden kleur voegt hij een vleugje glamour toe aan elke keuken of bijkeuken. De binnenemmer is eenvoudig uitneembaar, waardoor je de prullenbak moeiteloos kunt schoonmaken en de vuilniszak snel kunt vervangen. Geen gedoe meer met onhandige prullenbakken die overlopen of moeilijk schoon te maken zijn! Daarnaast is de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold ook nog eens erg handig in gebruik. Dankzij de grote opening kun je zonder problemen een stoffer en blik in één keer in de prullenbak legen. En wil je de prullenbak verplaatsen? Geen probleem! Met de stevige handvatten kun je hem gemakkelijk optillen en verplaatsen, ondanks zijn imposante formaat van 72,5 cm hoog. Bij de prullenbak worden tevens afvalzakken code M meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Kortom, met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold haal je niet alleen een.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit stil, dus je hoort geen harde klap. Met de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold. 

De review over Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals