Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 138423. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138423

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks) wordt het weggooien van je vuilnis een fluitje van een cent, dankzij de handige meegeleverde vuilniszakken. Met slechts een lichte aanraking opent het deksel zich moeiteloos en kun je eenvoudig al je afval weggooien. De Touch Bin is voorzien van een unieke scharnierconstructie, waardoor het deksel geruisloos open en dicht gaat. Bovendien is de kunststof binnenemmer uitneembaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt reinigen. Dankzij de ventilatiegaten in de binnenemmer blijft de afvalzak niet vacuüm zuigen tijdens het verwisselen. De prachtige prullenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur het beste bij jouw keukeninterieur past. De Dreamy Blue variant voegt een vleugje rust en stijl toe aan elke keuken. Met een inhoud van 30 liter biedt de Touch Bin voldoende ruimte voor al je dagelijkse afval. Of het nu gaat om groenten- en fruitresten, verpakkingen of ander huisvuil, deze prullenbak staat altijd paraat om je te helpen je keuken schoon en opgeruimd te houden. Maak het weggooien van vuilnis een plezierige taak met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks).

Pluspunten
  • Je haalt een voorraad vuilniszakken in huis, omdat je 120 zakken krijgt bij deze prullenbak. De prullenbak is geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen met een inhoud van 30 liter. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort.

Minpunten
  • Omdat je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks). 

De review over Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue + Vuilniszakken (120 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals