Search
Close this search box.
  1. Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 119743. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze.

Specificaties Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

119743

Omschrijving van de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Ben jij iemand die regelmatig kleine hoeveelheden wasgoed strijkt en weinig opbergruimte heeft? Dan is de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze iets voor jou. Deze handige strijkplank is niet alleen compact, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de anti-slip voetjes blijft de plank stevig op zijn plaats staan en wordt je tafel beschermd. Je kunt eenvoudig de voetjes uitklappen, de strijkplank op tafel plaatsen en moeiteloos een shirtje kreukvrij maken. Het werkblad heeft voldoende ruimte voor een shirt, blouse of zelfs een spijkerbroek. Na gebruik kun je de strijkplank gemakkelijk opbergen in de kast of achter een deur. Met afmetingen van 95 cm lengte, 30 cm breedte en 60 cm hoogte is deze strijkplank compact genoeg om overal te passen. Bovendien heeft de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze een stijlvol design met het patroon van een ochtendbries. Het is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Kortom, met deze tafelstrijkplank hoef je nooit meer te worstelen met grote, onhandige strijkplanken en kun je gemakkelijk en efficiënt je wasgoed strijken.

Pluspunten
  • Dankzij het kleine formaat kun je de strijkplank gemakkelijk op een tafel of werkblad plaatsen. Opbergen is geen probleem vanwege de ophanghaak en het compacte formaat. De anti-slipvoetjes voorkomen schade aan de tafel of het werkblad.

Minpunten
  • Vanwege het kleine formaat moet men de kledingstukken regelmatig verplaatsen. Als er geen stopcontact bij een tafel is, is het moeilijk om de strijkplank in de buurt van een stopcontact te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze. 

De review over Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals