Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black

Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 131103. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black.

Specificaties Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

131103

Omschrijving van de Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black

Ben je toe aan een nieuwe strijkplankhoes? Dan is de Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black een uitstekende keuze. Deze hoes heeft een moderne uitstraling met zijn denim zwarte kleur. Hij is gemaakt van gemetalliseerd katoen, wat ervoor zorgt dat de warmte van het strijkijzer wordt gereflecteerd. Hierdoor dringt de warmte dieper door in de kledingstof en wordt deze sneller gladgestreken. Deze strijkplankhoes heeft een afmeting van 124x45 cm, waardoor je een groter strijkoppervlak hebt. Dit maakt het strijken van grote kledingstukken, zoals jurken of overhemden, een stuk gemakkelijker. Daarnaast is de hoes eenvoudig te bevestigen dankzij het elastische koord en de koordstopper. Hierdoor blijft hij stevig op zijn plaats zitten tijdens het strijken. Met de Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black geef je je strijkplank een frisse en functionele upgrade. Geniet van het gemak en de efficiëntie die deze hoes je biedt tijdens het strijken van je kleding.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black. 

De review over Brabantia Strijkplankhoes C, 124x45 cm - Denim Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals