Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 130885. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black.

Specificaties Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

130885

Omschrijving van de Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black

Als jouw strijkplankhoes aan vervanging toe is, dan is de Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black een uitstekende keuze. Deze hoes, die alleen uit een toplaag bestaat, is vervaardigd van gemetalliseerd katoen. Deze speciale stof heeft de eigenschap om de warmte van het strijkijzer te reflecteren. Hierdoor dringt de warmte dieper door in de kledingstof, waardoor deze sneller glad wordt. Bovendien is het strijkoppervlak van deze hoes ook groter dan bij de meeste standaard hoezen. Met de Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black kun je dus nog efficiënter strijken. De gemetalliseerde katoenen stof zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je kledingstukken sneller en makkelijker kreukvrij worden. Door de grote afmetingen van 124x38 cm is deze hoes geschikt voor de meeste standaard strijkplanken. Bovendien heeft deze hoes een stijlvolle en trendy uitstraling dankzij de denim zwarte kleur. Met deze Brabantia strijkplankhoes wordt strijken niet alleen een stuk efficiënter, maar ook nog eens een stuk leuker!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black. 

De review over Brabantia Strijkplankhoes B, 124x38 cm - Denim Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals