Search
Close this search box.
  1. Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 124747. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats.

Specificaties Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

124747

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

De Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats is een absolute must-have voor iedereen die regelmatig strijkt. Met zijn extra brede ontwerp is deze strijkplank perfect geschikt voor stoomgeneratoren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het beschadigen van je strijkplank, want de hittebestendige parkeerplaats zorgt ervoor dat je stoomgenerator veilig en beschermd blijft. Met 7 verschillende hoogte-instellingen kun je de strijkplank eenvoudig aanpassen aan jouw ideale werkhoogte. Dit zorgt voor een comfortabele en ergonomische strijkervaring, waardoor je minder vermoeid raakt tijdens het strijken. Met een indrukwekkende breedte van 38 centimeter biedt de strijkplank een ruim en efficiënt strijkoppervlak. Dit betekent dat je kledingstukken minder vaak hoeft te verplaatsen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Maar dat is nog niet alles! Deze strijkplank is ook voorzien van een handige zijruimte om je stoomgenerator op te bergen, zodat je alles binnen handbereik hebt tijdens het strijken. En wanneer je klaar bent, kun je de strijkplank eenvoudig opbergen dankzij het easy-lock systeem. Geen gedoe met uit elkaar vouwen of onhandige opbergmogelijkheden - gewoon gemak en efficiëntie. Investeer vandaag nog in de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats. 

De review over Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals