Search
Close this search box.
  1. Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow

Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 219764. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow.

Specificaties Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

219764

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow

Met de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow wordt strijken een feestje! Deze strijkplank is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een eyecatcher in je huis. Het stabiele en verstelbare frame zorgt ervoor dat je comfortabel kunt strijken zonder rugklachten. Je kunt de strijkplank gemakkelijk verhogen of verlagen van 69 centimeter naar 96 centimeter, zodat je altijd de ideale werkhoogte hebt. Deze strijkplank heeft een ruime standaardafmeting van 124 centimeter bij 45 centimeter, waardoor je genoeg ruimte hebt om je kledingstukken moeiteloos glad te strijken. Daarnaast is er aan het uiteinde een handige houder voor je strijkijzer, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. Geen onhandig gedoe meer met het neerzetten van je strijkijzer tijdens het strijken. Veiligheid staat bij Brabantia voorop. Daarom is de strijkplank voorzien van een kinderslot, zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze onverwachts inklapt. Ook heeft de strijkplank een transportvergrendeling, zodat hij niet uitklapt tijdens het verplaatsen. Of je nu de trap afloopt of de strijkplank in de kast wilt opbergen, met de transportvergrendeling blijft hij netjes dichtgeklapt. Naast al deze handige functies is de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow ook nog eens kreukelbestendig. De schuimlaag en strijk.

Pluspunten
  • Unknown
Minpunten
  • Unknown
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow. 

De review over Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals