Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black

Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 134449. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black.

Specificaties Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

134449

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black

De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black is een must-have voor iedereen die van efficiënt strijken houdt. Met een indrukwekkende breedte van 124 centimeter is deze strijkplank perfect geschikt voor stoomgeneratoren. Het is een fluitje van een cent om de strijkplank op de gewenste hoogte in te stellen, aangezien hij verstelbaar is in maar liefst 7 verschillende hoogtes. Hierdoor kun je altijd comfortabel staan tijdens het strijken, ongeacht je lengte. Deze strijkplank biedt ook een ruim en handig oppervlak van 38 centimeter breed, waardoor je kledingstukken moeiteloos kunt strijken zonder ze voortdurend te hoeven verplaatsen. Bovendien is er aan de zijkant van de strijkplank speciale ruimte gecreëerd voor jouw stoomgenerator, zodat deze altijd binnen handbereik is tijdens het strijken. Na het strijken kun je de strijkplank eenvoudig opbergen dankzij het handige easy-lock systeem. Dit systeem voorkomt dat de strijkplank onverwacht uit elkaar klapt, waardoor je weer snel en gemakkelijk kunt genieten van een opgeruimde ruimte. Kortom, de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je huishouden, maar ook een onmisbaar hulpmiddel om je strijkklusjes efficiënt en moeiteloos te klaren.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black. 

De review over Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals