Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black

Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 134944. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black.

Specificaties Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

134944

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black

Met de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black wordt strijken een comfortabele en efficiënte klus. Deze strijkplank biedt een breed werkblad, waardoor je meer ruimte hebt om je kleding sneller glad te strijken. Daarnaast is er een handige strijkijzerhouder toegevoegd, waar je jouw stoomstrijkijzer kunt plaatsen wanneer je het even niet gebruikt. Deze strijkplank is voorzien van een katoenen strijkplankhoes met een veerkrachtige schuimlaag. Dit zorgt ervoor dat het strijkijzer soepel over de stof glijdt, waardoor je moeiteloos de kreukels kunt verwijderen. Daarnaast is de strijkplank uitgerust met antislip beschermdoppen, waardoor hij stabiel op de grond staat en niet verschuift tijdens het strijken. Een handige framevergrendeling zorgt ervoor dat de strijkplank niet ongewenst inklapt of uitklapt tijdens het gebruik. Hierdoor kun je veilig en zonder onderbrekingen aan de slag gaan. De Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black met strijkijzerhouder is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je huishouden, waarmee je met gemak al je strijkgoed glad kunt strijken.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black. 

De review over Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals