Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green

Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 251023. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

251023

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green

De Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green is een absolute must-have voor het efficiënt weggooien van restafval, papier en plastic. Met zijn prachtige rechthoekige vorm kunt u deze prullenbak moeiteloos tegen een muur plaatsen, waardoor hij slechts weinig ruimte inneemt en perfect geschikt is voor in de keuken. Met een royale inhoud van 40 liter is deze prullenbak ideaal voor een huishouden van 3 tot 4 personen, waardoor u minder vaak naar de vuilnisbak hoeft te lopen. Wat deze Sort & Go prullenbak echt onderscheidt, is het grote handvat waarmee u hem moeiteloos kunt verplaatsen. Of u nu de prullenbak wilt verplaatsen naar een andere hoek van de keuken of hem wilt legen, het kan allemaal in een handomdraai. Geen gedoe meer met zware en onhandige prullenbakken. Dankzij het slimme ontwerp en de praktische functionaliteit van de Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green wordt afvalbeheer een fluitje van een cent. Voeg een vleugje stijl toe aan uw keuken met de prachtige groene kleur van deze prullenbak en geniet van een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Je opent de deksel door deze met je hand op te tillen.

Minpunten
  • De muurbevestiging is apart verkrijgbaar en mag alleen gebruikt worden als het maximale draaggewicht van 15 kilogram niet wordt overschreden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green. 

De review over Brabantia Sort & Go 40 Liter Fir Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals