Search
Close this search box.
  1. Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey

Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 213267. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

213267

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey

Met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey kun je gemakkelijk groente- en fruitresten scheiden van plastic of ander afval. Deze kleine afvalbak is niet alleen milieuvriendelijk, maar neemt ook weinig ruimte in beslag op je aanrecht. Met een inhoud van 40 liter is deze prullenbak groot genoeg voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Bovendien blijft de deksel openstaan wanneer je hem optilt, waardoor je je handen vrij hebt om afval weg te gooien. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen, waardoor je ruimte bespaart in je keuken. En als je de afvalbak wilt legen, kun je hem eenvoudig verplaatsen dankzij de grote handgreep. De Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De lichtgrijze kleur past perfect bij elke keukeninrichting. Daarnaast is de afvalbak voorzien van een stevige constructie die lang meegaat. De binnenemmer is uitneembaar, wat het legen en schoonmaken nog eenvoudiger maakt. Bovendien is deze afvalbak voorzien van een handige antislipbodem, zodat hij stevig op zijn plek blijft staan, zelfs als je er iets zwaars in gooit. Kortom, met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey haal je een duurzame en praktische.

Pluspunten
  • Met de kleine vuilnisbak kun je ook groente-, fruit- en tuinafval scheiden. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is dus geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Bij het openen raak je de deksel aan, waardoor je snel vingerafdrukken op de deksel ziet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey. 

De review over Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Light Grey is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals