Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green

Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 211768. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211768

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green

Met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green maak je het scheiden van afval een stuk eenvoudiger. Deze kleine afvalbak is perfect voor het apart houden van groente- en fruitresten en plastic of restafval. Door bewust om te gaan met afval draag je bij aan een beter milieu. Bovendien neemt deze afvalbak weinig ruimte in beslag op je aanrecht, waardoor je meer werkruimte overhoudt. Deze prachtige afvalbak heeft een inhoud van 40 liter, waardoor hij geschikt is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel van de afvalbak blijft openstaan wanneer je hem optilt, zodat je beide handen vrij hebt om het afval weg te gooien. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de afvalbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen, waardoor je waardevolle ruimte in de keuken bespaart. Het legen van de afvalbak is een fluitje van een cent dankzij de grote handgreep. Je kunt de afvalbak moeiteloos verplaatsen naar de vuilnisbak. De Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De mooie jade groene kleur geeft een frisse uitstraling en past perfect bij een moderne inrichting. Kies voor gemak, duurzaamheid en stijl met deze praktische afvalbak van Brabantia.

Pluspunten
  • Met de kleine vuilnisbak scheidt je ook groente-, fruit- en tuinafval. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is daarom geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de grote handvatten kun je de prullenbakken gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Bij het openen raak je de deksel aan, waardoor je snel vingerafdrukken ziet op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green. 

De review over Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Jade Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals