Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 109720. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

109720

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey kun je op een milieubewuste manier je afval scheiden. In deze kleine afvalbak kun je gemakkelijk groente- en fruitresten scheiden van plastic of ander restafval. Dit zorgt ervoor dat je bewust bezig bent met het milieu en het neemt ook nog eens weinig ruimte in beslag op je aanrecht. Deze grote prullenbak heeft een inhoud van 40 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Daarnaast blijft de deksel openstaan wanneer je hem optilt, zodat je jouw handen vrij hebt om het afval weg te gooien. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen, waardoor je ruimte bespaart in de keuken. En wanneer je de afvalbak wilt legen, kun je hem eenvoudig verplaatsen dankzij de grote handgreep. Met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey ben je niet alleen praktisch bezig, maar het donkergrijze design zorgt er ook nog eens voor dat de prullenbak er stijlvol uitziet in je keuken. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het scheiden van je afval op een makkelijke en milieuvriendelijke manier met deze handige afvalbak van Brabantia.

Pluspunten
  • Met de kleine vuilnisbak scheid je ook groente-, fruit- en tuinafval. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is daarom geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Bij het openen raak je de deksel aan, waardoor je snel vingerafdrukken op de deksel ziet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey. 

De review over Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals