Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey

Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 277702. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277702

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey

Je kunt de Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey afvalemmer moeiteloos stapelen met andere Sort & Go-afvalemmers van dezelfde grootte. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de afvalemmer handig in een hoek of tegen de muur plaatsen, waardoor hij minimaal ruimte inneemt. Met een inhoud van 20 liter is hij perfect geschikt voor je thuiswerkplek of een huishouden van 2 tot 3 personen. Bovendien kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen dankzij het grote handvat, en het legen ervan is ook een fluitje van een cent. Voor deze Sort & Go afvalemmer kun je de Brabantia code J vuilniszakken gebruiken. Deze afvalemmer is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design. Met zijn lichtgrijze kleur past hij perfect in elke moderne keuken of kantoorruimte. De afvalemmer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor zeer duurzaam. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij altijd fris en hygiënisch blijft. Kortom, de Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey afvalemmer is een praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw huishouden.

Pluspunten
  • Je kunt de prullenbak eenvoudig in een hoek of tegen de muur plaatsen vanwege zijn rechthoekige vorm. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 20 liter en is dus zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of voor gebruik op een thuiskantoor. Als je meerdere Brabantia Sort & Go-prullenbakken hebt, kun je ze makkelijk op elkaar stapelen.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey. 

De review over Brabantia Sort & Go 20 Liter Light Grey is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals