Search
Close this search box.
  1. Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 277764. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277764

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

De Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green afvalemmer is een handige en stijlvolle oplossing voor het scheiden van afval. Deze afvalemmer kan eenvoudig gestapeld worden met andere Sort & Go-afvalemmers van hetzelfde formaat, waardoor je gemakkelijk meerdere afvalstromen kunt scheiden. De rechthoekige vorm van de emmer maakt het mogelijk om hem in een hoek of tegen de muur te plaatsen, waardoor hij weinig ruimte inneemt. Met een inhoud van 20 liter is deze afvalemmer perfect geschikt voor je thuiswerkplek of een huishouden van 2 tot 3 personen. Het grote handvat zorgt ervoor dat je de prullenbak gemakkelijk kunt verplaatsen, en het legen ervan is ook heel eenvoudig. Daarnaast wordt deze Sort & Go afvalemmer geleverd met de Brabantia code J vuilniszakken, waardoor je direct aan de slag kunt met het scheiden van je afval. Met de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green afvalemmer wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Voeg een vleugje kleur toe aan je interieur met de prachtige jade groene kleur van deze afvalemmer. Dankzij het slimme ontwerp en de handige functionaliteiten is deze afvalemmer een must-have voor iedereen die milieubewust bezig wil zijn.

Pluspunten
  • Je plaatst gemakkelijk de prullenbak in een hoek of tegen de muur vanwege zijn rechthoekige vorm. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 20 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of voor een thuiswerkplek. Als je meerdere Brabantia Sort & Go-prullenbakken hebt, kun je ze eenvoudig opstapelen.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green. 

De review over Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals