Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green

Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 277740. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277740

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green

De Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green afvalemmer is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je huishouden. Deze afvalemmer kan gemakkelijk op elkaar gestapeld worden met andere Sort & Go-afvalemmers van hetzelfde formaat, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Dankzij de rechthoekige vorm kan de afvalemmer eenvoudig in een hoek of tegen de muur worden geplaatst, waardoor hij minimaal ruimte inneemt. Met een inhoud van 20 liter is deze afvalemmer perfect geschikt voor je thuiswerkplek of een huishouden van 2 tot 3 personen. Het grote handvat zorgt ervoor dat je de prullenbak gemakkelijk kunt verplaatsen en het legen ervan is ook heel eenvoudig. Daarnaast wordt deze Sort & Go afvalemmer geleverd met de Brabantia code J vuilniszakken, wat ervoor zorgt dat je altijd de juiste zakken bij de hand hebt. Met zijn trendy Fir Green kleur voegt deze afvalemmer niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan je interieur. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze afvalemmer lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Kortom, de Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green afvalemmer is de ideale oplossing voor het verzamelen en scheiden van afval in een compacte en handige verpakking.

Pluspunten
  • Je plaatst de vuilnisbak eenvoudig in een hoek of tegen de muur vanwege de rechthoekige vorm. Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 20 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of voor op een thuiswerkplek. Als je meerdere Brabantia Sort & Go-vuilnisbakken hebt, kun je ze gemakkelijk opstapelen.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green. 

De review over Brabantia Sort & Go 20 Liter Fir Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals