Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter

Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 277740. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277740

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter

Met de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter prullenbakken wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze set bestaat uit twee vierkante prullenbakken die eenvoudig op elkaar gestapeld kunnen worden. Dit is niet alleen handig omdat het extra ruimte bespaart in je keuken, maar ook omdat je zo gemakkelijk plastic en restafval van elkaar kunt scheiden. De prullenbakken hebben een inhoud van 20 liter, waardoor ze perfect geschikt zijn voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Wanneer de afvalbakken vol zijn, kunnen ze eenvoudig verplaatst worden naar de afvalcontainers dankzij de grote handgrepen. Hierdoor hoef je niet langer te sjouwen met zware zakken vol afval. Om het gebruiksgemak compleet te maken, zijn deze prullenbakken speciaal ontworpen voor gebruik met de Brabantia Perfect Fit vuilniszakken met code J. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt dat de zakken gaan lekken. Kortom, met de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter prullenbakken wordt afval scheiden niet alleen efficiënter, maar ook nog eens een stuk makkelijker en hygiënischer.

Pluspunten
  • Met de 2 vuilbakken scheid je eenvoudig plastic en restafval. Door de vierkante vorm plaats je de vuilbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur. Dankzij de handige handgrepen verplaats je de vuilbakken eenvoudig.

Minpunten
  • Bij het openen raak je de deksel aan, waardoor je snel vingerafdrukken op de deksel ziet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter. 

De review over Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals