Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter

Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 277764. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277764

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter

Met de Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter prullenbakken wordt afval scheiden een eitje. Deze prullenbakken zijn speciaal ontworpen om plastic, gft en restafval van elkaar te scheiden. Dankzij het slimme ontwerp kun je de 3 vierkante prullenbakken gemakkelijk op elkaar stapelen, waardoor je kostbare ruimte bespaart in je keuken. Elke prullenbak heeft een royale inhoud van 20 liter, waardoor ze perfect zijn voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Of je nu een gezin hebt of een studentenflat deelt, deze prullenbakken zullen je helpen om op een milieuvriendelijke manier afval te verminderen. En als het tijd is om de bakken te legen, kun je ze moeiteloos verplaatsen naar de afvalcontainers dankzij de grote handgrepen. Om ervoor te zorgen dat de prullenbakken perfect passen, kun je de Brabantia Perfect Fit code J vuilniszakken gebruiken. Deze vuilniszakken zijn speciaal ontworpen om naadloos in de prullenbakken te passen en zorgen ervoor dat het verwisselen van de zakken een fluitje van een cent is. Met de Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter prullenbakken wordt afval scheiden niet alleen eenvoudig, maar ook stijlvol en efficiënt.

Pluspunten
  • Met de 3 vuilnisbakken kun je gemakkelijk plastic, gft en restafval scheiden. Dankzij de vierkante vorm kun je de vuilnisbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen. Dankzij de grote handgrepen kun je de vuilnisbakken gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Bij het openen raak je de deksel aan, waardoor je snel vingerafdrukken ziet op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter. 

De review over Brabantia Sort & Go 20 + 20 + 20 Liter is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals