Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles

Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 131585. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles.

Specificaties Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

131585

Omschrijving van de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles

De Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles is de ideale vervangingsset voor een moeiteloze strijkervaring. Dankzij de geavanceerde technologieën kun je nu nog sneller strijken zonder dat er water op de vloer belandt. Deze strijkplankhoes is voorzien van een katoenen toplaag met een speciale coating die voorkomt dat water morst tijdens het strijken. Daarnaast maakt de unieke 3D textiel technologie aan de binnenkant van de hoes het mogelijk om de stoom gelijkmatig te verspreiden, zodat je kleding nog sneller glad wordt gestreken. Met de handige koordbinder en het stretch-systeem is de strijkplankhoes eenvoudig te bevestigen op elke strijkplank met dezelfde afmetingen. Het moderne en levendige ontwerp van de Spring Bubbles print geeft een vrolijke touch aan je strijkruimte. Kortom, de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C is de perfecte aanvulling op jouw strijkbenodigdheden, waardoor strijken niet alleen sneller maar ook leuker wordt!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles. 

De review over Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes C, 124x45 cm - Spring Bubbles is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals