Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles

Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 131561. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles.

Specificaties Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

131561

Omschrijving van de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles

De Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles is de perfecte aanvulling op jouw strijkervaring. Met deze complete vervangingsset kun je nu nog sneller strijken zonder je zorgen te maken over water dat op de vloer morst. De katoenen toplaag van de hoes is voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat water niet kan doordringen. Dankzij de innovatieve 3D textiel technologie aan de binnenkant van de hoes wordt de stoom gelijkmatig verdeeld, waardoor je kledingstukken nog sneller gladgestreken worden. Deze strijkplankhoes is niet alleen functioneel, maar ook uiterst praktisch. Met behulp van de koordbinder en het stretch-systeem kun je de hoes eenvoudig en stevig bevestigen op elke strijkplank met dezelfde afmetingen. Zo blijft de hoes altijd op zijn plek, zelfs tijdens intensief gebruik. Bovendien geeft de vrolijke Spring Bubbles print een frisse en levendige uitstraling aan je strijkplank. Met de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B wordt strijken niet alleen sneller en gemakkelijker, maar ook nog eens leuker!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles. 

De review over Brabantia PerfectFlow strijkplankhoes B, 124x38 cm - Spring Bubbles is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals