Search
Close this search box.
  1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 11 17 85. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 17 85

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White is een praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Deze pedaalemmer is voorzien van een slimme kunststof binnenemmer met sleuven, waardoor de afvalzak niet vacuüm zuigt. Hierdoor kun je gemakkelijk een volle zak uit de emmer trekken, zonder gedoe. Het openen van de pedaalemmer is eenvoudig met het lichte pedaal, en het deksel sluit geruisloos, waardoor het niet met een harde klap dichtvalt. Daarnaast is de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White voorzien van anti-slipvoetjes, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan, zelfs op gladde tegelvloeren. Deze prullenbakken hebben een lange levensduur en Brabantia biedt dan ook 10 jaar garantie op dit model. En als je ooit uitgekeken bent op je prullenbak, hoef je je geen zorgen te maken. Hij is vrijwel helemaal recyclebaar, zodat je zonder schuldgevoel een nieuwe kunt kopen. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je huis met de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer is hij gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White. 

De review over Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals