Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 149962. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

149962

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige is niet zomaar een prullenbak. Met zijn handige kunststof binnenemmer met sleuven, hoef je nooit meer te worstelen met het verwijderen van een volle afvalzak. De sleuven zorgen ervoor dat de zak niet vacuüm zuigt, waardoor je hem moeiteloos uit de emmer kunt trekken. Het lichte pedaal maakt het openen van de prullenbak een fluitje van een cent, terwijl het deksel geruisloos sluit, zonder dat het met een harde klap dichtvalt. Daarnaast zijn er anti-slipvoetjes onder de pedaalemmer geplaatst, zodat hij stevig op zijn plek blijft staan, zelfs op gladde tegelvloeren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van deze prullenbak, want Brabantia biedt maar liefst 10 jaar garantie op dit model. En als je uiteindelijk toch uitgekeken bent op je prullenbak, kun je hem met een gerust hart vervangen, omdat hij vrijwel helemaal recyclebaar is. Voor een optimale ervaring kun je de Brabantia afvalzakken code G gebruiken. De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige. 

De review over Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals