Search
Close this search box.
  1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 30 40 88. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 40 88

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Met zijn opvallende kleur en strakke design is deze prullenbak een echte eyecatcher. Maar niet alleen het uiterlijk van deze pedaalemmer is indrukwekkend, ook de functionaliteit is van hoog niveau. Een slim detail van de kunststof binnenemmer zijn de handige sleuven. Deze voorkomen dat de afvalzak vacuüm zuigt, waardoor je eenvoudig een volle zak uit de emmer kunt trekken. Het openen van de prullenbak gaat moeiteloos met het lichte pedaal, terwijl het deksel geruisloos sluit, zonder harde klappen. Dankzij de anti-slipvoetjes onder de prullenbak blijft hij stevig op zijn plek staan, zelfs op gladde tegelvloeren. Daarnaast staat Brabantia bekend om de duurzaamheid van hun producten. Deze pedaalemmer heeft een lange levensduur en wordt geleverd met maar liefst 10 jaar garantie. En wanneer je uitgekeken bent op je prullenbak, hoef je je geen zorgen te maken. Hij is vrijwel helemaal recyclebaar, waardoor je zonder schuldgevoel een nieuwe kunt kopen. Vergeet niet om de Brabantia afvalzakken code G te gebruiken voor optimale functionaliteit. Kortom, met de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green haal je niet alleen een praktische en stijlvolle prullenbak in huis, maar ook een duurzame keuze.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green. 

De review over Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals