Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 30 44 84. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 44 84

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Deze prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een echte eyecatcher. Met zijn glanzende gouden kleur zal hij zeker de aandacht trekken in elke ruimte. Wat deze pedaalemmer echt bijzonder maakt, is de kunststof binnenemmer met slimme sleuven. Deze sleuven zorgen ervoor dat de afvalzak niet vacuüm zuigt, waardoor je gemakkelijk een volle zak kunt verwijderen. Geen gedoe meer met het worstelen om de zak eruit te krijgen! Het openen van de prullenbak is ook een eitje dankzij het lichte pedaal. En geen harde klap wanneer je het deksel sluit, want deze pedaalemmer heeft een geruisloze sluiting. Maar dat is niet alles. Onderaan de prullenbak vind je anti-slipvoetjes die ervoor zorgen dat hij stevig op zijn plek blijft staan, zelfs op gladde tegelvloeren. En maak je geen zorgen over de duurzaamheid, want Brabantia staat bekend om zijn kwaliteit. Op dit model krijg je maar liefst 10 jaar garantie. En wanneer je uiteindelijk uitgekeken bent op je prullenbak, kun je hem vrijwel helemaal recyclen. Dus geen schuldgevoel als je besluit om een nieuwe te kopen. Vergeet niet om de Brabantia afvalzakken code G te gebruiken voor een perfecte pasvorm.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is meer vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold. 

De review over Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals