Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Brabantia 11 43 80. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 43 80

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel is een absolute must-have voor elke stijlvolle huishouding. Deze prullenbak is uitgerust met een slimme kunststof binnenemmer met sleuven, waardoor je nooit meer worstelt met het verwijderen van volle afvalzakken. Met een simpele beweging trek je de volle zak moeiteloos uit de emmer. Het lichte pedaal zorgt ervoor dat je gemakkelijk de blikvanger opent, terwijl het deksel geruisloos sluit om ongewenste geluiden te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat de pedaalemmer stevig op zijn plek blijft staan, zijn er anti-slipvoetjes aan de onderkant bevestigd. Zelfs op gladde tegelvloeren zal de prullenbak niet wegglijden. Daarnaast staat Brabantia bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het merk biedt dan ook een indrukwekkende garantie van 10 jaar op dit model. En als je ooit uitgekeken raakt op je prullenbak, geen zorgen! Hij is vrijwel helemaal recyclebaar, dus je kunt zonder schuldgevoel een nieuwe kopen. Vergeet niet om de Brabantia afvalzakken code G te gebruiken voor optimale prestaties van je prullenbak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak voor een huishouden van 2 tot 3 personen geschikt. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel. 

De review over Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Matt Steel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals